dimarts, 6 de novembre del 2012

MODA PEQUEME: UNS PIJAMES MOLT ORIGINALS/UNOS PIJAMAS MUY ORIGINALES

Arriba el fred i en Roger s'ha encostipat, això fa que el poquet ratet que pot sortir al carrer no li canviï ni la roba perque no agafi més fred. 

Mirant fotos antigues de l'album familiar he vist que les nostres mares ho tenien cru si volien que anessim moderns i originals. Actualment i per sort no ens passa això perque existeixen marques com www.niazulitonirosita.com que ens ofereixen la possibilitat de tenir pijames versàtils i originals que podrem posar als nens tan si van al carrer com si estàn per casa. Disfruteu d'una petita mostra!!

Llega el frío y Roger se ha resfriado, esto hace que en los poquitos ratitos que lo puedo sacar a la calle no le cambie la ropa para que no coja más frío.

Mirando fotos antiguas del álbum familiar he visto que nuestras madres lo tenían difícil si querían que fuéramos modernos y originales. Actualmente y afortunamdamente esto no nos pasa  porque existen marques como www.niazulitonirosita.com que nos ofrecen la posibilidad de tener pijamas versátiles y orogonales que podremos poner a los nenes tanto si van a la calle como si están por casa. Disfrutad de una pequeña muestra!!








 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada